۱۳۸۸ فروردین ۲۵, سه‌شنبه

قوانین جدید دردسرساز

یکی از مواردی که در پردازش مدارک مهاجرت رخ داده اینه که الان برای اینکه مدارک را ارسال کنید باید مدرک زبان را هم داشته باشید. زمانی که من اقدام کردم نیازی نبود و من بعد از یکسال مدرک زبان را برای کیس آفیسر فرستادم. اما یکی از دوستان من 10 روز بعد از ثبت شدن مدارک، امتحان آیلتس داده و نتیجه هم کامل بوده ( نمره لازم را آورده ) اما حالا که کیس آفیسر اختصاص پیدا کرده، ایمیل زده که در زمان ثبت مدارک شما باید ثابت کنی که از نظر نمره زبان شرایط لازم را داشته ای. این نامه را فقط به این دلیل که دوست من 10 روز تاخیر در امتحان زبان داشته نوشته است.
مشکل اینجاست که در زمان قبول مدارک و ثبت آنها چنین مسئله ای را اعلام نکرده اند و مدارک در همان زمان قبول شده.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

چاپ مطلب