۱۳۸۸ مهر ۵, یکشنبه

رشته های اولویت دارد می توانند در کمتر از یکسال به استرالیا مهاجرت کنند

خبر خوب اینکه افرادی که نام رشته ها آنها در لیست لا اولویت جدید باشه، میتوانند کمتر از یکسال ویزای مهاجرت را بگیرند. اما خبر بد اینکه بقیه افراد ( مستقل از اینکه د رچه مرحله ای باشند ) نمی توانند زودتر از 2012 ویزای مهاجرت را بگیرند.


ظاهرا تنها دلیلی هم عنوان شده، نیاز بازار استرالیا است. از جهتی برای رشته هائی که پذیرش انجام میشه، کمی بازار رقابتی تر میشه. مثلا در رشته کامپیوتر، خوب برنامه نویس بیشتری خواهند گرقت و در نتیجه احتمالا دستمزد برنامه نویس کمت رخواهد شد. اما در رشته هائی که فعلا اولیت ندارند، احتمالا وضعیت افرادی که الان سر کار هستند بهتر خواهد شد .شاید خروج از کار برای آنها کمتر باشه.

در همین زمینه از وبلاگ مهاجرت به استرالیا:
باز هم قوانین جدید و متاسفانه باز هم در جهت محدودتر شدن روند مهاجرت!

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

چاپ مطلب