۱۳۸۸ مهر ۱۲, یکشنبه

چهار روش برای گرفتن اقامت دائم در فرانسه



چهار روش برای گرفتن اجازه بلند مدت ۱۰ ساله یا تابعیت در فرانسه هست. توجه داشته باشید که اقامت بلند مدت ۱۰ ساله و تابعیت فرانسه متفاوت هستند.

1- افرادی که در فرانسه بدنیا می آیند می توانند در ۱۸ سالگی تابعیت فرانسوی بگیرند، اگر ۵ سال قبلش در فرانسه زندگی کرده باشند.

2- افرادی که یکی از پدر یا مادر آنها فرانسوی ( یا قرار است فراسوی شود ) است و خارج از فرانسه بدنیا آمده‌اند.

3- افرادی که بیشتر از پنج سال در فرانسه اقامت داشته باشند (بدون در نظر گرفتن دوره دانشجوئی) می‌توانند برای اقامت بلند مدت یا تابعیت فرانسه اقدام کنند.

توجه: قبلا قانونی وجود داشت که  این دوره انتظار ۵ ساله برای افرادی که یک دوره دوساله تحصیلی (مانند کارشناسی ارشد ) را در یک دانشگاه فرانسوی تمام کرده باشند به دو سال کاهش پیدا می‌کرد. اما در حال حاضر (۲۰۱۴) قانون میگه که این کاهش دوساله فقط برای اعطای تابعیت فرانسه قابل استفاده است و برای گرفتن کارت اقامت ۱۰ ساله کاربرد ندارد. در ضمن اینکه در هر دو مورد بالا باید درآمد شما بیشتر از درآمد smic باشه.

4- از طریق ازدواج با یک فرانسوی بعد از ۴ سال می توان تقاضای تابعیت فرانسوی یا کارت اقامت ۱۰ ساله کرد.


مطلب مرتبط: اقامت دائم در فرانسه

برای کسب اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید.
http://www.vie-publique.fr/decouverte-institutions/citoyen/citoyennete/citoyen-france/comment-devient-on-citoyen-francais.html

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

چاپ مطلب