۱۳۹۱ شهریور ۳, جمعه

ویزای برگشت به استرالیا

پرچم استرالیا

این ویزا (Resident Return Visa) فقط برای کسانیکه شهروند استرالیا هستند یا ویزای اقامت دائم دارند قابل استفاده است.

کسانیکه ویزای اقامت استرالیا را دارند می توانند تا مدت زمان نامحدود در استرالیا زندگی و کار کنند. اما اگر بخواهند به مسافرت خارج از استرلیا بروند، بهتره یک نکته را در نظر داشته باشند:

اگر ویزای شما اعتبارش تمام شده باشه، شما بایستی قبل از سفر تقاضای ویزای برگشت بکنید. این ویزا به شما اجازه میده که دوباره وارد استرالیا بشین.  دقت کنید که ویزای اقامت دائم برای مدت ۵ سال از اولین ورود شما به خاک استرلیا اعتبار داره. اگر شما به هر دلیلی نتوانستید در این مدت پاسپورت استرالیائی بگیرید و بخواهید بعد بعد از اتمام ویزا وارد استرالیا بشوید به ویزای برگشت نیاز دارید. 

از بین کسانیکه ویزای اقامت ۵ ساله برای آنها صادر شده، تنها افرادی می توانند تقاضای ویزای برگشت بکنند که در ۵ سال گذشته حداقل ۲ سال در استرالیا اقامت داشته اند. در غیر اینصورت بهتره که شما در استرالیا بمانید تا ۲ سال شما کامل شده و بعد تقاضای ویزای برگشت کنید. در غیر اینصورت اگر به مسافرت خارج از استرالیا بروید، دیگر نمی توانید با ویزای قبلی به استرالیا برگردید.

برای اطلاعات بیشتر در مورد بقیه شرایط از لینک زیر استفاده کنید :‌

۳ نظر:

  1. ممنون از این همه اطلاعات خوبی که می زارید. من مدت هاست خواننده وبلاگ شما هستم و گفتم یک سپاس گذاری کرده باشم.

    پاسخحذف
  2. ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیارمون قرار میدی. من همیشه وبلاگت رو می خونم و لازم می دونم ازت سپاس گذاری کنم.
    آرش

    پاسخحذف
  3. خوشحالم که این اطلاعات توانسته نظر شما را جلب کنه.
    ممنون از اینکه نظر دادید.

    پاسخحذف

چاپ مطلب