۱۳۹۲ شهریور ۲۴, یکشنبه

قانون جدید برای دانشجویان خارجی در فرانسه


قبلا در مورد شرایط ماندن در فرانسه بعد از اتمام تحصیل نوشته بودم. زمانیکه آن مطلب را نوشتم، شما می توانستید برای مدت 6 ماه ویزای خودتان را تمدید کنید و دنبال کار بگردید. معمولا 6 ماه زمان کمی برای پیدا کردن کار هست و برای همین در بیشتر موارد دانشجو مجبور می شد که به کشور دیگه ای بره. اما از تابستان امسال تغییراتی در این قانون به نفع دانشجویان خارجی اعمال شده است.


طبق قانون جدید، شما می توانید برای مدت یکسال ویزای خودتان را تمدید کنید و دنبال کار بگردید. اصل مطلب را می توانید در لینک زیر بخوانید.

البته این قانون کماکان محدودیتهائی دارد. مثلا اینکه مدرک تحصیلی شما باید حداقل کارشناسی ارشد باشد. یا اینکه بایستی دارای کارت اقامت دانشجو باشید. معمولا دانشجویان دکترا دارای کارت اقامت علمی (scientifique) هستند که در اینمورد می تواند مشل ساز باشد. 
البته خوبی این قانون اینه که به شما اجازه میده که در فرانسه کار کنید؛ هرچند تحت شرایط خاص.

به هر حال امیدوارم که این سیاست ادامه پیدا کنه و کمکی باشه برای فارغ التحصیلهای خارجی که می خواهند بعد از اتمام درس در فرانسه کار کنند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

چاپ مطلب