۱۳۹۰ خرداد ۲۰, جمعه

ماندن در فرانسه بعد از اتمام تحصیل


مطلبی را در یکی از فرومهای ایرانی خواندم در مورد اینکه تحت چه شرایطی می توان بعد از تحصیل در فرانسه ماند. قانونی بعد از ۲۰۰۹ تصویب شده که میگه، اگر مدرک تحصیلی شما کارشناسی ارشد (‌فوق لیسانس )‌ یا بالاتر باشد می توانید برای مدت ۶ ماه ویزای اقامت خودتان را تمدید کنید تا بتوانید کار مورد نظر خودتان را پیدا کنید. در صورتیکه در این مدت کاری مرتبط با رشته خودتان پیدا نکنید نمی توانید این ویزا را تمدید کنید. اما اگر کاری پیدا کردید می توانید تقاضای تغییر ویزا داده و کار خودتان را شروع کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

چاپ مطلب